Informacje
Podstawowe informacje o zamówieniach, oraz kilka dobrych rad, którymi warto kierować się przy wyborze tortów oraz innych słodkości.
Wybierz
Wybierz smak spośród aktualnie dostępnych, wzór oraz rodzaj dekoracji (jeśli spodobał Ci się jakiś tort po prostu podeślij inspirację, jednak nasze realizacje nigdy nie będą identyczne, traktujemy to jako kierunek wykonania) lub zdaj się z wyborem na nas podając jedynie motyw/ tematykę.
Zamów
Torty i słodki stół najlepiej zamawiać co najmniej SIEDEM dni przed planowaną uroczystością – szczególnie w sezonie weselnym. Rzemieślniczy charakter pracowni, ręczna, precyzyjna praca, dbałość o każdy detal powodują, iż na dany dzień jesteśmy w stanie wykonać określoną ilość projektów. Bywają terminy kiedy rezerwacja konieczna będzie z dużym wyprzedzeniem.
Odbierz
Po zakupie tortu i innych słodkości, prosimy jak najszybciej umieścić je w chłodnym miejscu, najlepiej tak, aby nie sąsiadowały z innymi wyrobami spożywczymi (słodkości szybko chłoną zapachy innych potraw).
Wycena tortów
Każdy tort wyceniamy indywidualnie, na podstawie przesłanych przez Państwa informacji. Warto w zamówieniu ująć jak najwięcej szczegółów (smak, ilość porcji, termin realizacji, kolor tortu, rodzaj dekoracji, motyw przewodni, napis itp.). Znacznie przyspieszy to proces zamawiania.
Wycena słodkiego stołu
Podstawowymi informacjami ułatwiającymi wycenę są – przede wszystkim – ilość osób, jak również motyw przewodni uroczystości warunkujący też dobór słodkości. Uzyskując te i bardziej szczegółowe wytyczne proponujemy Klientom 3 pakiety: podstawowy, średni lub premium. Określamy jednocześnie rodzaj słodkości, dobierając je nie tylko do preferencji smakowych, ale i wystroju wnętrza czy kolorów przewodnich przyjęcia. Przedstawiana cena obejmuje aranżację słodkiego stołu (transport, ułożenie kompozycji, naczynia, dekoracje itp.). Po Państwa stronie leży zwrot naczyń i dekoracji w terminie 7 dni od daty realizacji. Wtedy też zwracamy kaucję, której wysokość zależna jest od wielkości projektu.
Jeśli chcesz złożyć zamówienie wypełnij formularz
nr konta: 48 1160 2202 0000 0005 5920 6880
Informacje
Podstawowe informacje o zamówieniach, oraz kilka dobrych rad, którymi warto kierować się przy wyborze tortów oraz innych słodkości.
Wybierz
Wybierz smak spośród aktualnie dostępnych, wzór oraz rodzaj dekoracji (jeśli spodobał Ci się jakiś tort po prostu podeślij inspirację, jednak nasze realizacje nigdy nie będą identyczne, traktujemy to jako kierunek wykonania) lub zdaj się z wyborem na nas podając jedynie motyw/ tematykę.
Zamów
Torty i słodki stół najlepiej zamawiać co najmniej SIEDEM dni przed planowaną uroczystością – szczególnie w sezonie weselnym. Rzemieślniczy charakter pracowni, ręczna, precyzyjna praca, dbałość o każdy detal powodują, iż na dany dzień jesteśmy w stanie wykonać określoną ilość projektów. Bywają terminy kiedy rezerwacja konieczna będzie z dużym wyprzedzeniem.
Odbierz
Po zakupie tortu i innych słodkości, prosimy jak najszybciej umieścić je w chłodnym miejscu, najlepiej tak, aby nie sąsiadowały z innymi wyrobami spożywczymi (słodkości szybko chłoną zapachy innych potraw).
Wycena tortów
Każdy tort wyceniamy indywidualnie, na podstawie przesłanych przez Państwa informacji. Warto w zamówieniu ująć jak najwięcej szczegółów (smak, ilość porcji, termin realizacji, kolor tortu, rodzaj dekoracji, motyw przewodni, napis itp.). Znacznie przyspieszy to proces zamawiania.
Wycena słodkiego stołu
Podstawowymi informacjami ułatwiającymi wycenę są – przede wszystkim – ilość osób, jak również motyw przewodni uroczystości warunkujący też dobór słodkości. Uzyskując te i bardziej szczegółowe wytyczne proponujemy Klientom 3 pakiety: podstawowy, średni lub premium. Określamy jednocześnie rodzaj słodkości, dobierając je nie tylko do preferencji smakowych, ale i wystroju wnętrza czy kolorów przewodnich przyjęcia. Przedstawiana cena obejmuje aranżację słodkiego stołu (transport, ułożenie kompozycji, naczynia, dekoracje itp.). Po Państwa stronie leży zwrot naczyń i dekoracji w terminie 7 dni od daty realizacji. Wtedy też zwracamy kaucję, której wysokość zależna jest od wielkości projektu.
Jeśli chcesz złożyć zamówienie wypełnij formularz
nr konta: 48 1160 2202 0000 0005 5920 6880
Cennik
ilość porcji/smaki podstawowe/smaki premium
10-12/Od 280 zł/Od 300 zł
15/Od 330 zł/Od 350 zł
18-20/Od 380 zł/Od 400 zł
25*/Od 470 zł/Od 500 zł
30*/Od 570 zł/Od 600 zł
35*/Od 670 zł/Od 700 zł
40*/Od 770 zł/Od 800 zł
*tort piętrowy
Dodatki do smaków podstawowych:
żelka +10 zł do 20 porcji +15 zł powyżej 20 porcji
Chrupka +15 zł do 20 porcji +20 zł powyżej 20 porcji
Powyżej podany cennik jest wyłącznie ceną orientacyjną. Ostateczna wycena tortu zależna jest od wybranej przez Państwa dekoracji. Aby uzyskać precyzyjną informację na temat ceny konkretnego projektu proszę wypełnić formularz kontaktowy lub napisać do nas maila zostawić wiadomość na messengerze.
Dodatki do smaków podstawowych:
żelka +10 zł do 20 porcji +15 zł powyżej 20 porcji
Chrupka +15 zł do 20 porcji +20 zł powyżej 20 porcji
Powyżej podany cennik jest wyłącznie ceną orientacyjną. Ostateczna wycena tortu zależna jest od wybranej przez Państwa dekoracji. Aby uzyskać precyzyjną informację na temat ceny konkretnego projektu proszę wypełnić formularz kontaktowy lub napisać do nas maila zostawić wiadomość na messengerze.
Ilość porcji |
Smaki podstawowe |
Smaki premium |
10-12 |
Od 280 zł | Od 300 zł |
15 |
Od 330 zł | Od 350 zł |
18-20 |
Od 380 zł | Od 400 zł |
25* |
Od 470 zł | Od 500 zł |
30* |
Od 570 zł | Od 600 zł |
35* |
Od 670 zł | Od 700 zł |
40* |
Od 770 zł | Od 800 zł |
* tort piętrowy
SŁODKI STÓŁ
Mini- 3 porcje/ os – 5 rodzajów deserów- 35zł/ os
Midi- 4 porcje/ os- 7 rodzajów deserów- 50 zł/os
Maxi- 6 porcji/ os- 9 rodzajów deserów- 65 zł/os
Kaucja zwrotna: 500-1500zł – przygotowujemy słodki stół z własnymi naczyniami, jednak po Państwa stronie leży zwrócenie ich do Pracowni w ciągu 7 dni. Wysokość kaucji zależna jest od wielkości stołu i ilości użyczonych naczyń
Oferta wegańska (+ 5zł/os)
Podkarpacka 21
80-292 Gdańsk
KONTAKT:
TEL. 789 789 455
kontakt@slodkieinspiracjegdansk.pl
realizacja: ALE Pomysł!
Podkarpacka 21
80-292 Gdańsk
KONTAKT:
TEL. 789 789 455
kontakt@slodkieinspiracjegdansk.pl
realizacja: ALE Pomysł!