Informacje

Podstawowe informacje o zamówieniach, oraz kilka dobrych rad, którymi warto kierować się przy wyborze tortów oraz innych słodkości.

Wybierz

Wybierz smak spośród aktualnie dostępnych, wzór oraz rodzaj dekoracji (jeśli spodobał Ci się jakiś tort po prostu podeślij inspirację, jednak nasze realizacje nigdy nie będą identyczne, traktujemy to jako kierunek wykonania) lub zdaj się z wyborem na nas podając jedynie motyw/ tematykę.

Zamów

Torty i słodki stół najlepiej zamawiać co najmniej SIEDEM dni przed planowaną uroczystością – szczególnie w sezonie weselnym. Rzemieślniczy charakter pracowni, ręczna, precyzyjna praca, dbałość o każdy detal powodują, iż na dany dzień jesteśmy w stanie wykonać określoną ilość projektów. Bywają terminy kiedy rezerwacja konieczna będzie z dużym wyprzedzeniem.

Odbierz

Po zakupie tortu i innych słodkości, prosimy jak najszybciej umieścić je w chłodnym miejscu, najlepiej tak, aby nie sąsiadowały z innymi wyrobami spożywczymi (słodkości szybko chłoną zapachy innych potraw).

Wycena tortów

Każdy tort wyceniamy indywidualnie, na podstawie przesłanych przez Państwa informacji. Warto w zamówieniu ująć jak najwięcej szczegółów (smak, ilość porcji, termin realizacji, kolor tortu, rodzaj dekoracji, motyw przewodni, napis itp.). Znacznie przyspieszy to proces zamawiania.

Wycena słodkiego stołu

Podstawowymi informacjami ułatwiającymi wycenę są – przede wszystkim – ilość osób, jak również motyw przewodni uroczystości warunkujący też dobór słodkości. Uzyskując te i bardziej szczegółowe wytyczne proponujemy Klientom 3 pakiety: podstawowy, średni lub premium. Określamy jednocześnie rodzaj słodkości, dobierając je nie tylko do preferencji smakowych, ale i wystroju wnętrza czy kolorów przewodnich przyjęcia. Przedstawiana cena obejmuje aranżację słodkiego stołu (transport, ułożenie kompozycji, naczynia, dekoracje itp.). Po Państwa stronie leży zwrot naczyń i dekoracji w terminie 7 dni od daty realizacji. Wtedy też zwracamy kaucję, której wysokość zależna jest od wielkości projektu.

Jeśli chcesz złożyć zamówienie wypełnij formularz

nr konta: 48 1160 2202 0000 0005 5920 6880

Informacje

Podstawowe informacje o zamówieniach, oraz kilka dobrych rad, którymi warto kierować się przy wyborze tortów oraz innych słodkości.

Wybierz

Wybierz smak spośród aktualnie dostępnych, wzór oraz rodzaj dekoracji (jeśli spodobał Ci się jakiś tort po prostu podeślij inspirację, jednak nasze realizacje nigdy nie będą identyczne, traktujemy to jako kierunek wykonania) lub zdaj się z wyborem na nas podając jedynie motyw/ tematykę.

Zamów

Torty i słodki stół najlepiej zamawiać co najmniej SIEDEM dni przed planowaną uroczystością – szczególnie w sezonie weselnym. Rzemieślniczy charakter pracowni, ręczna, precyzyjna praca, dbałość o każdy detal powodują, iż na dany dzień jesteśmy w stanie wykonać określoną ilość projektów. Bywają terminy kiedy rezerwacja konieczna będzie z dużym wyprzedzeniem.

Odbierz

Po zakupie tortu i innych słodkości, prosimy jak najszybciej umieścić je w chłodnym miejscu, najlepiej tak, aby nie sąsiadowały z innymi wyrobami spożywczymi (słodkości szybko chłoną zapachy innych potraw).

Wycena tortów

Każdy tort wyceniamy indywidualnie, na podstawie przesłanych przez Państwa informacji. Warto w zamówieniu ująć jak najwięcej szczegółów (smak, ilość porcji, termin realizacji, kolor tortu, rodzaj dekoracji, motyw przewodni, napis itp.). Znacznie przyspieszy to proces zamawiania.

Wycena słodkiego stołu

Podstawowymi informacjami ułatwiającymi wycenę są – przede wszystkim – ilość osób, jak również motyw przewodni uroczystości warunkujący też dobór słodkości. Uzyskując te i bardziej szczegółowe wytyczne proponujemy Klientom 3 pakiety: podstawowy, średni lub premium. Określamy jednocześnie rodzaj słodkości, dobierając je nie tylko do preferencji smakowych, ale i wystroju wnętrza czy kolorów przewodnich przyjęcia. Przedstawiana cena obejmuje aranżację słodkiego stołu (transport, ułożenie kompozycji, naczynia, dekoracje itp.). Po Państwa stronie leży zwrot naczyń i dekoracji w terminie 7 dni od daty realizacji. Wtedy też zwracamy kaucję, której wysokość zależna jest od wielkości projektu.

Jeśli chcesz złożyć zamówienie wypełnij formularz

nr konta: 48 1160 2202 0000 0005 5920 6880

Cennik

ilość porcji/smaki podstawowe/smaki premium
10-12/Od 280 zł/Od 300 zł
15/Od 330 zł/Od 350 zł
18-20/Od 380 zł/Od 400 zł
25*/Od 470 zł/Od 500 zł
30*/Od 570 zł/Od 600 zł
35*/Od 670 zł/Od 700 zł
40*/Od 770 zł/Od 800 zł

*tort piętrowy

Dodatki do smaków podstawowych:

żelka +10 zł do 20 porcji +15 zł powyżej 20 porcji

Chrupka +15 zł do 20 porcji +20 zł powyżej 20 porcji

Powyżej podany cennik jest wyłącznie ceną orientacyjną. Ostateczna wycena tortu zależna jest od wybranej przez Państwa dekoracji. Aby uzyskać precyzyjną informację na temat ceny konkretnego projektu proszę wypełnić formularz kontaktowy lub napisać do nas maila zostawić wiadomość na messengerze.

Dodatki do smaków podstawowych:

żelka +10 zł do 20 porcji +15 zł powyżej 20 porcji

Chrupka +15 zł do 20 porcji +20 zł powyżej 20 porcji

Powyżej podany cennik jest wyłącznie ceną orientacyjną. Ostateczna wycena tortu zależna jest od wybranej przez Państwa dekoracji. Aby uzyskać precyzyjną informację na temat ceny konkretnego projektu proszę wypełnić formularz kontaktowy lub napisać do nas maila zostawić wiadomość na messengerze.

Ilość porcji

Smaki podstawowe

Smaki premium

10-12

Od 280 zł Od 300 zł

15

Od 330 zł Od 350 zł

18-20

Od 380 zł Od 400 zł

25*

Od 470 zł Od 500 zł

30*

Od 570 zł Od 600 zł

35*

Od 670 zł Od 700 zł

40*

Od 770 zł Od 800 zł

* tort piętrowy

SŁODKI STÓŁ

Mini- 3 porcje/ os – 5 rodzajów deserów- 35zł/ os

Midi- 4 porcje/ os- 7 rodzajów deserów- 50 zł/os

Maxi- 6 porcji/ os- 9 rodzajów deserów- 65 zł/os

Kaucja zwrotna: 500-1500złprzygotowujemy słodki stół z własnymi naczyniami, jednak po Państwa stronie leży zwrócenie ich do Pracowni w ciągu 7 dni. Wysokość kaucji zależna jest od wielkości stołu i ilości użyczonych naczyń

Oferta wegańska (+ 5zł/os)

Podkarpacka 21
80-292 Gdańsk

Transport publiczny
Autobusy: 136, 184, 283

KONTAKT:

TEL. 789 789 455
kontakt@slodkieinspiracjegdansk.pl

Podkarpacka 21
80-292 Gdańsk

Transport publiczny
Autobusy: 136, 184, 283

KONTAKT:

TEL. 789 789 455
kontakt@slodkieinspiracjegdansk.pl